Spring naar de hoofdinhoud

De ventilatie van de toekomst omvat ventilatie, verwarming en koeling

De ventilatie van de toekomst omvat ventilatie, verwarming en koeling

De AMX 4 is het meest baanbrekende product van Airmaster tot nu toe. De innovatieve oplossing maakt het eenvoudig om een ​​comfortabel binnenklimaat te handhaven met lage energiekosten, terwijl het installatieproces veel eenvoudiger is gemaakt.

Bekijk video
Kamstrup Een succesvol project
KamstrupEen succesvol project

Duurzaamheid: een 360° benadering

Duurzaamheid: een 360° benadering
Al ruim 30 jaar is Airmaster marktleider in het ontwikkelen van efficiënte decentrale ventilatieoplossingen die het Binnenklimaat naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd het energieverbruik en de exploitatiekosten verlagen. Ontdek hoe u uw energieverbruik kan reduceren als u samenwerkt met Airmaster en hoe gebruiksvriendelijk onze plug & play oplossingen zijn.
Bekijk video

Gezond verstand leidt tot duurzame resultaten

Gezond verstand leidt tot duurzame resultaten

Bij Airmaster richten we ons op het verminderen van onze impact op het milieu. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is als organisatie om ervoor te zorgen dat onze producten de groene transitie en toekomstige generaties ondersteunen.

Momenteel maken we milieuproductverklaringen (EPD’s) op voor ons volledige assortiment.

We optimaliseren onze interne processen door afval te sorteren en grondstoffen te hergebruiken en we zoeken steeds weer naar manieren om onze CO2 uitstoot te beperken.

EPD-rapport downloaden

Goed binnenklimaat zonder geluidshinder

Goed binnenklimaat zonder geluidshinder

De akoestische omstandigheden hebben een enorme impact op een gezond binnenklimaat.
Daarom testen wij al onze producten ook volgens de nationale normen en ISO16032. Meer weten over hoe wij erin slagen om fluisterstille ventilatie-oplossingen te ontwikkelen door het geluid van de compressor te neutraliseren en ons ontwerp te optimaliseren?

Bekijk video

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze decentrale ventilatie oplossingen

Ons deskundig verkoopteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u in uw specifiek project te helpen met het positioneren en dimensioneren van onze units!

Medarbejderne hos Airmaster er klar til at hjælpe dig med at få et sundere indeklima med et innovativt, decentralt ventilationsanlæg