Spring naar de hoofdinhoud

Wij zorgen voor een toekomst met een beter binnenklimaat

Wij zorgen voor een toekomst met een beter binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat Gezond leven

Een gezond binnenklimaat Gezond leven

Een goed binnenklimaat heeft een invloed op ons welzijn, humeur, energie, creativiteit en leervermogen. Het helpt peuters nieuwe dingen ontdekken.

Het ondersteunt kleuters om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en schoolkinderen om geconcentreerd te blijven in de klas.

Bij Airmaster zetten we onze passie en knowhow in voor het innoveren, testen en ontwerpen van oplossingen die zorgen voor het beste binnenklimaat, met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot.

Onze oprichters Kim Jensen en Henrik Stæhr
Onze oprichters
Kim Jensen en Henrik Stæhr

Het begon allemaal met een fantastisch, revolutionair idee...

Ons verhaal

Toen onze oprichters Henrik Stæhr en Kim Jensen Airmaster lanceerden in 1991, hadden ze één fundamenteel idee in gedachten. Ze wilden een slimmer ventilatiesysteem ontwikkelen dat zorgde voor een goed binnenklimaat, zonder een complex kanalennetwerk en zonder onnodig energie te verspillen.

Even doorspoelen naar vandaag. Airmaster is marktleider op het gebied van decentrale ventilatie. Onze units worden ‘decentraal’, dus in elke ruimte geïnstalleerd, in plaats van te werken met één grote centrale unit.

Wij bieden het meest uitgebreide decentrale productassortiment op de markt. Met meer dan 100.000 geïnstalleerde units in industriële, commerciële en openbare gebouwen over de hele wereld, zijn we een ervaren en betrouwbare partner.

We bevinden ons nog steeds waar het allemaal begon, in het noorden van Denemarken. Ondertussen is onze familie uitgegroeid tot meer dan 200 gepassioneerde collega’s die nauw samenwerken om het beste binnenklimaat te creëren.

Wij zijn Air Masters

Kwaliteit is ons visitekaartje

We streven naar een hogere kwaliteit in alles wat we doen. Die kwaliteit garanderen we door alles onder één dak in Denemarken te verenigen, inclusief onze R&D en productie-afdelingen.

Meer dan 10% van onze medewerkers zijn werkzaam in onze R&D afdeling: dag na dag werken ze aan nieuwe producten en technologieën en doen ze aanpassingen aan de reeds bestaande oplossingen – wat essentieel is in een maatschappij die continue verandert.

Hoogtechnologisch testcentrum om het binnenklimaat te verbeteren

Hoogtechnologisch testcentrum om het binnenklimaat te verbeteren

Als één van de weinigen in onze sector beschikken wij over ons eigen geavanceerde testcentrum met bijvooreeld lucht- en geluiddichte ruimtes.

Daardoor kunnen we onder verschillende omstandigheden testen, resultaten en bevindingen documenteren en ervoor zorgen dat onze oplossingen aansluiten bij de noden van onze klanten.

Wij weten veel over binnenklimaat en zijn er om je de juiste oplossingen aan te reiken.

Deze kernwaarden zijn het DNA van onze organisatie.

Interesse om bij Airmaster te werken?

Wij zijn altijd op zoek naar fijne mensen die zich bij onze familie willen voegen en ons willen helpen een geweldig binnenklimaat te creëren. We zoeken vaak nieuwe collega’s voor de afdelingen R&D, Productie en Sales & Marketing.

Je mag altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer