Spring naar de hoofdinhoud

Een beter binnenklimaat dankzij decentrale ventilatie

Beter binnenklimaat met schoolventilatie

Een goed binnenklimaat is een basisrecht voor iedereen

Bij Airmaster vinden we dat iedereen een goed binnenklimaat verdient. Het creëert de beste omstandigheden om te leren, creatief te zijn, zich te ontwikkelen en optimaal te presteren. Daarom willen wij de luchtkwaliteit in scholen en kantoren verbeteren met onze flexibele en intelligente ventilatie- oplossingen. 

Decentraal in hart en ziel
Airmaster is decentraal in hart en ziel. Wij houden ons al meer dan 30 jaar uitsluitend bezig met decentrale ventilatie in voornamelijk scholen en ondertussen zijn we marktleider in deze nichemarkt. Met meer dan 120.000 geïnstalleerde units in heel Europa hebben we al veel gebouwen voorzien van een beter binnenklimaat.

Wat is decentrale ventilatie?
Decentraal ventileren betekent dat de ventilatie-units in de ruimte zelf geplaatst worden en in tegenstelling tot een centrale installatie, is een uitgebreid kanalennetwerk overbodig. 

Kiest u voor decentrale ventilatie?

Voor een goed en gezond binnenklimaat moet rekening worden gehouden met vier belangrijke factoren:

Ontdek ons volledige assortiment decentrale ventilatie-oplossingen

Bereken uw ventilatiebehoefte

Bereken uw ventilatiebehoefte

Als u een ontwerp moet maken en eerst moet uitzoeken welk systeem het beste bij uw project past, kunt u deze ventilatiecalculator gebruiken om een ​​oplossingsvoorstel te krijgen.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met Airmaster.

Ventilatie calculator

Product catalogus 6.0

Aanmelden! - U ontvangt dan de nieuwste product catalogus van Airmaster.

Product catalogus 6.0

Beter verluchten voor een beter binnenklimaat en een beter leven

Beter binnenklimaat voor schoolkinderen
Vermits we veel tijd binnen doorbrengen, op school, op het werk of thuis, is de kwaliteit van ons binnenklimaat erg belangrijk. Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, en lichamelijke ongemakken zoals hoesten, jeukende ogen en allergieën.

Gelukkig is het bewustzijn in de samenleving voor een goede luchtkwaliteit de laatste jaren enorm toegenomen. Daarom nemen steeds meer mensen maatregelen om een gezond binnenklimaat te creëren dat onze concentratie, ons leervermogen, onze gezondheid en ons algemeen welzijn ten goede komt. 

Ventilatie voor scholen

Een beter binnenklimaat in de klas

Een gezond binnenklimaat verbetert het welzijn, de concentratie, het leerproces en het algemene welzijn van kinderen en jongeren.

Lees meer

Ingenieurs en projectleiders

Beter binnenklimaat op kantoor

Bent u ingenieur of projectleider en op zoek naar een ventilatie-oplossing voor uw bouwproject?

Al meer dan 30 jaar zijn wij betrokken partij vanaf het begin van projecten. In nauwe samenwerking met u stellen wij op basis van uw wensen en behoeften bestekteksten op, zodat u deze makkelijk rechtstreeks in uw bouwproject kunt integreren

Lees meer

Modulaire bouw

Ventilatie voor modulaire constructie

De populariteit van prefab bouw neemt toe, deels vanwege de korte lever- en bouwtijden, maar ook vanwege de flexibiliteit die modulaire bouw biedt.

Lees meer

Gezond verstand leidt tot duurzame resultaten

Gezond verstand leidt tot duurzame resultaten

Bij Airmaster richten we ons op het verminderen van onze impact op het milieu. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is als organisatie om ervoor te zorgen dat onze producten de groene transitie en toekomstige generaties ondersteunen.

Momenteel zijn wij bezig met het uitbreiden van productspecifieke EPD’s (Environmental Product Declarations) over ons gehele assortiment.

We richten ons op het optimaliseren van interne processen door afval te sorteren, overtollige hulpbronnen te gebruiken en nieuwe maatregelen te implementeren om onze CO2-uitstoot te minimaliseren.

EPD-rapport downloaden

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze decentrale ventilatie oplossingen

Ons deskundig verkoopteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u in uw specifiek project te helpen met het positioneren en dimensioneren van onze units!

Airmaster-klantenservice

Neem contact op met ons verkoopteam

Nathalie Duquesne

Nathalie Duquesne

Country Manager Benelux

Department Benelux
Maarten Diels

Maarten Diels

Service & Key Account Manager

Department Vlaanderen
Phillip Davies

Phillip Davies

Projectadviseur

Department West - Nederland
Jean-Paul Pil

Jean-Paul Pil

Projectadviseur

Department Oost - Nederland