Spring naar de hoofdinhoud

Een fris klaslokaal is een basisrecht voor elke leerling

Een fris klaslokaal is een basisrechtvoor elke leerling

 

 
Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden, maar er wachten de leerlingen en de leerkrachten nog enkele pittige maanden.

Iedereen bereidt zich voor op de examenperiode, maar helaas is het vaak niet makkelijk om het hoofd letterlijk en figuurlijk koel te houden.

Vele scholen kampen niet alleen met een slechte luchtkwaliteit, maar ook met oververhitting. Naast de vraag naar ventilatie, neemt ook de vraag naar koeling jaar na jaar toe.

Daarom hebben wij een koelmodule voor onze AM1000 ventilatie-unit ontwikkeld: de RC1000 heeft een koelvermogen tot max. 7 kW en is zo ontworpen dat ze geen invloed heeft op het geluidsniveau en het maximale luchtvolume van de AM1000. Deze nieuwe ventilatie- en koeloplossing is conform de eisen van Frisse Scholen Klasse B en kan reeds deze zomer geleverd worden!

Meer weten over onze nieuwe RC1000 module?

Contact

 

 
Maak kennis met de kleinste telg van de Airmaster familie: de AM50

 

Om ook een oplossing voor kleine ruimtes zoals éénpersoonskantoren, bergplaatsen en sanitaire ruimtes te kunnen bieden, werd de AM50 unit ontwikkeld.

Deze unit is voorzien van een warmtewiel, kan in 6 verschillende ventilatiestanden gezet worden en heeft een maximaal luchtvolume van 59 m3/u.

Wat deze unit bijzonder maakt, is dat ze voorzien is van twee ventilatoren en een continue toe-en afvoer garandeert. Bovendien heeft ze een eenvoudig en tijdloos design dat past in elk interieur.

Meer weten over onze nieuwe AM50 unit?

AM 50